Μαρία Ηλιάκη : Maria Hliakh H E3omologhsh Gia Thn Stigmh Poy Gennhse Thn Korh Ths Kai To Endexomeno Gamoy Me Ton Stelio Manoysakh Fthis Gr / Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε πριν 20 ημέρες περίπου και εντύπωση έκανε το σαββατοκύριακο που.

Μαρία Ηλιάκη : Maria Hliakh H E3omologhsh Gia Thn Stigmh Poy Gennhse Thn Korh Ths Kai To Endexomeno Gamoy Me Ton Stelio Manoysakh Fthis Gr / Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε πριν 20 ημέρες περίπου και εντύπωση έκανε το σαββατοκύριακο που.. Η μαρία ηλιάκη, όπως και άλλοι celebrities, υπακούει στην εντολή του υπουργείου υγείας, και μένει στο σπίτι! Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε μετά τη γέννηση της κόρης της 21/06/2021, 09:51 (10.bölüm) zaferi̇n büyüklüğü mücadeleni̇n zorluğuyla ölçülürmüş Εντύπωση προκάλεσε στους followers της παρουσιάστριας η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννα. Η μαρία ηλιάκη μέσα από τα instagram stories της, αποκάλυψε πως έχει χάσει ήδη 12 κιλά από αυτά που πήρε στην εγκυμοσύνη, εξαιτίας του καλού μεταβολισμού που διαθέτει. Η μαρία ηλιάκη γέννησε στη ζυρίχη την κόρη της και μίλησε στο περιοδικό ok!

Η μαρία ηλιάκη, όπως και άλλοι celebrities, υπακούει στην εντολή του υπουργείου υγείας, και μένει στο σπίτι! Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη, καθώς πριν από λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκης στη ζυρίχη. Τη δευτέρα 31 μαΐου στις 14.00 το μεσημέρι, η μαρία ηλιάκη και ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκη καλωσόρισαν στην οικογένειά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε πριν 20 ημέρες περίπου και εντύπωση έκανε το σαββατοκύριακο που. Η εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει αναγκάσει την κυβέρνηση της χώρας μας να.

Aytos Einai O Gohteytikos Antras Poy Synodepse Thn Maria Hliakh Sto Hrwdeio Photo Newsnowgr Com
Aytos Einai O Gohteytikos Antras Poy Synodepse Thn Maria Hliakh Sto Hrwdeio Photo Newsnowgr Com from images.newsnowgreece.com
Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της. Η μαρία ηλιάκη ζει την απόλυτη ευτυχία από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη της και έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα της 19 ημέρες μετά τον τοκετό. Η τρυφερή ανάρτηση του στέλιου μανουσάκη, μετά τον ερχομό της κόρης τους Η μαρία ηλιάκη γέννησε στη ζυρίχη την κόρη της και μίλησε στο περιοδικό ok! Η μαρία ηλιάκη, όπως και άλλοι celebrities, υπακούει στην εντολή του υπουργείου υγείας, και μένει στο σπίτι! Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της και η συγκίνηση της κατερίνας καραβάτου in.gr 1 ιουνίου 2021, 10:17 Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η μαρία ηλιάκη.

Και τον νίκο γεωργιάδη για τον ερχομό του μωρού.

Η μαρία ηλιάκη γέννησε στη ζυρίχη την κόρη της και μίλησε στο περιοδικό ok! Η αξιολάτρευτη φωτογραφία με την κορούλα της και το αστείο σχόλιο. Εξαντλημένη αλλά ευτυχισμένη αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της. Η μαρία ηλιάκη, που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην ελβετία, για να είναι δίπλα στον σύντροφό της, στέλιο μανουσάκη, όπως είναι αναμενόμενο ζει μοναδικές στιγμές. Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε το 26 ιουνίου του 1978 και κατάγεται από το ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό άγιοι δέκα.έχει ύψος 1,69 και είναι 58 κιλά ενώ το περισσότερο που έχει φτάσει είναι τα 67 κιλά. Celebrities μαρία ηλιάκη | έχει χάσει 12 κιλά, δύο εβδομάδες περίπου μετά τη γέννα έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός πρέπει να είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Παρασκευή 21 μαΐου 2021, 20:30. Η εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει αναγκάσει την κυβέρνηση της χώρας μας να. Η παρουσιάστρια έφερε στις 31 μαΐου στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γυναικολόγο στέλιο μανουσάκη. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο. Η μαρία ηλιάκη και ο σύντροφός της στέλιος μανουσάκης ζουν τις τελευταίες μέρες στιγμές μοναδικής και απόλυτης ευτυχίας, αφού στις 31 μαΐου έζησαν τη πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής τους αντικρίζοντας για πρώτη φορά το προσωπάκι της κορούλας τους. Τη δευτέρα 31 μαΐου στις 14.00 το μεσημέρι, η μαρία ηλιάκη και ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκη καλωσόρισαν στην οικογένειά. Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο.

Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο. Η μαρία ηλιάκη και ο σύντροφός της στέλιος μανουσάκης ζουν τις τελευταίες μέρες στιγμές μοναδικής και απόλυτης ευτυχίας, αφού στις 31 μαΐου έζησαν τη πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής τους αντικρίζοντας για πρώτη φορά το προσωπάκι της κορούλας τους. Με τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό της η μαρία ηλιάκη ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της. Κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη δηλώνει η μαρία ηλιάκη, η οποία εδώ και λίγες μόλις ημέρες βιώνει το θαύμα της μητρότητας.η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μετακόμισε στην ζυρίχη για να είναι κοντά στον αγαπημένο της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες η γνωστή παρουσιάστρια.

Maria Hliakh Eftase Kai Gia Mena H Wra Na Ginw Mana
Maria Hliakh Eftase Kai Gia Mena H Wra Na Ginw Mana from www.newsit.gr
Η παρουσιάστρια είπε πως μπήκε στο μαιευτήριο 73 κιλά και μέσα σε λίγες μέρες είναι 61 κιλά! Στον δήμο τανάγρας, στην ευρύτερη περιοχής της βοιωτίας, και μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την αθήνα, βρίσκεται το χωριό άγιος…. Η μαρία ηλιάκη γέννησε στη ζυρίχη την κόρη της και μίλησε στο περιοδικό ok! Κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη δηλώνει η μαρία ηλιάκη, η οποία εδώ και λίγες μόλις ημέρες βιώνει το θαύμα της μητρότητας.η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μετακόμισε στην ζυρίχη για να είναι κοντά στον αγαπημένο της. Η εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει αναγκάσει την κυβέρνηση της χώρας μας να. Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της; Η μαρία ηλιάκη και ο σύντροφός της στέλιος μανουσάκης ζουν τις τελευταίες μέρες στιγμές μοναδικής και απόλυτης ευτυχίας, αφού στις 31 μαΐου έζησαν τη πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής τους αντικρίζοντας για πρώτη φορά το προσωπάκι της κορούλας τους. Με τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό της η μαρία ηλιάκη ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της.

Η αξιολάτρευτη φωτογραφία με την κορούλα της και το αστείο σχόλιο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο. Η εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει αναγκάσει την κυβέρνηση της χώρας μας να. Η ενθουσιασμένη νέα μαμά, που έχει μετακομίσει μόνιμα στη ζυρίχη, γέννησε ένα. Η αξιολάτρευτη φωτογραφία με την κορούλα της και το αστείο σχόλιο. Η μαρία ηλιάκη ζει την απόλυτη ευτυχία από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη της και έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η μαρία ηλιάκη πέρασε όλη την εγκυμοσύνη της στη ζυρίχη όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε τη δευτέρα στη ζυρίχη, στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη, καθώς πριν από λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκης στη ζυρίχη. Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της. Μάλιστα, έχουμε αναλυτικά την διατροφή με την οποία κρατά τα κιλά της. Η μαρία ηλιάκη, που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην ελβετία, για να είναι δίπλα στον σύντροφό της, στέλιο μανουσάκη, όπως είναι αναμενόμενο ζει μοναδικές στιγμές. Και τον νίκο γεωργιάδη για τον ερχομό του μωρού. Κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη δηλώνει η μαρία ηλιάκη, η οποία εδώ και λίγες μόλις ημέρες βιώνει το θαύμα της μητρότητας.η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μετακόμισε στην ζυρίχη για να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η μαρία ηλιάκη, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο. Η ενθουσιασμένη νέα μαμά, που έχει μετακομίσει μόνιμα στη ζυρίχη, γέννησε ένα. Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η μαρία ηλιάκη. Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα της 19 ημέρες μετά τον τοκετό. Στον δήμο τανάγρας, στην ευρύτερη περιοχής της βοιωτίας, και μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την αθήνα, βρίσκεται το χωριό άγιος….

Gennhse H Maria Hliakh Oi Prwtes Dhlwseis Toy Syntrofoy Ths Stelioy Manoysakh
Gennhse H Maria Hliakh Oi Prwtes Dhlwseis Toy Syntrofoy Ths Stelioy Manoysakh from media.ladylike.gr
Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο. Τη δευτέρα 31 μαΐου στις 14.00 το μεσημέρι, η μαρία ηλιάκη και ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκη καλωσόρισαν στην οικογένειά. Στον δήμο τανάγρας, στην ευρύτερη περιοχής της βοιωτίας, και μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά από την αθήνα, βρίσκεται το χωριό άγιος…. Εντύπωση προκάλεσε στους followers της παρουσιάστριας η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννα. Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε το 26 ιουνίου του 1978 και κατάγεται από το ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό άγιοι δέκα.έχει ύψος 1,69 και είναι 58 κιλά ενώ το περισσότερο που έχει φτάσει είναι τα 67 κιλά. Η εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει αναγκάσει την κυβέρνηση της χώρας μας να. Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της. Κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη δηλώνει η μαρία ηλιάκη, η οποία εδώ και λίγες μόλις ημέρες βιώνει το θαύμα της μητρότητας.η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μετακόμισε στην ζυρίχη για να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε τη δευτέρα στη ζυρίχη, στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της. Με τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό της η μαρία ηλιάκη ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της. Η μαρία ηλιάκη γεννήθηκε το 26 ιουνίου του 1978 και κατάγεται από το ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό άγιοι δέκα.έχει ύψος 1,69 και είναι 58 κιλά ενώ το περισσότερο που έχει φτάσει είναι τα 67 κιλά. Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της; Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της. Εντύπωση προκάλεσε στους followers της παρουσιάστριας η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μόλις λίγες μέρες μετά τη γέννα. Η τρυφερή ανάρτηση του στέλιου μανουσάκη, μετά τον ερχομό της κόρης τους Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο. Η μαρία ηλιάκη, που πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην ελβετία, για να είναι δίπλα στον σύντροφό της, στέλιο μανουσάκη, όπως είναι αναμενόμενο ζει μοναδικές στιγμές. Η αγαπημένη παρουσιάστρια γέννησε πριν 20 ημέρες περίπου και εντύπωση έκανε το σαββατοκύριακο που. Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η μαρία ηλιάκη. 26 ιουνίου 1978 (42 ετών) άγιοι δέκα ηρακλείου: Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα της 19 ημέρες μετά τον τοκετό.

Posting Komentar

0 Komentar